Super Joker Gokkast

De Super Joker is een gokkast met 4 rollen in het gewone spel en 4 rollen ook in het vervolgspel. Hiermee lijkt deze online fruitautomaat een op de Magic Joker gokkast. Probeer bij de Super Joker gokkast alle 10 de meters helemaal te vullen met punten. De mogelijk heden om credits in te zetten zijn 5, 10 of 20 credits per draai. Als je geld hebt hebt gewonnen, kun je dit uit laten storten op je bank of giro rekening, het staat er dan binnen een dag op.

De jokers zijn beneden in het basisspel en in het bovenspel goed voor een mysteryprijs. Het bovenspel van deze gokkastspeel je met 5, 10 of 20 inzet.

Super Joker Gokkast

Op deze gokkast kun je natuurlijk gratis en onbeperkt oefenen om te kijken en leren hoe het spel werkt. Je krijgt elke keer 1 euro nep geld, dat is 10 credits waard.Als je de gokkast een beetje kent, kun je de voor geld spelen. Je hebt dan voor 0.10 eurocent 10 credits. Je kunt deze credits kopen via iDeal, telefonisch, met Pay&Play en met PaySafe Card.

Als je via iDeal wilt  betalen voor de credits, dan kun je 10, 25, 50 of 100 euro overboeken. Je hebt dus 100 credits als je 10 euro overmaakt, deze worden direct na betaling aan je speeltegoed toe gevoegd.

Met de telefoon overmaken kan op twee manieren. Let op dat je je nummer herkenning wel aan hebt staan. Want zonder nummer herkenning zijn als er fouten zijn gemaakt de goede opwaarderingen niet na te halen.Je kan kiezen uit het betalen per minuut of per gesprek. Naast het betalen via telefoon en iDeal zijn er nog meer opties waaronder PaySafeCard en Pay&Play.

Het uitbetalen van je gewonnen geld kan vanaf een bedrag van 10.00 euro( dus 100 credits). Je kan je gewonnen geld over laten maken naar je eigen bank rekening het wordt dan de volgende werkdag voor 12 uur ‘smiddags gestort.