Magic Joker Gokkast

De gokkast Magic Joker heeft in het normale spel alsmede in het bovenspel 4 rollen. De Jokers zijn in allebei de spellen goed voor een Mystery prijs. Ook deze fruitautomaat is gratis te spelen en natuurlijk ook met echt geld. Betalen kun je eventueel doen door een 0900 nummer te bellen en de code in te toetsen die je aan de onderzijde van de fruitautomaat kan vinden. Veel succes en veel geluk met de Magic Joker Gokkast.

De Magic Joker fruitautomaat is echt al een klassiek spel aan het worden onder de gokkasten, in het echt maar ook online. Deze gokkast wordt al heel veel jaren gegokt in de casino’s en gokhallen in het hele land. Je kan het spel nu dus ook dus online spelen bij Gokkert.

Op deze gokkast kun je natuurlijk gratis en onbeperkt oefenen om te kijken en leren hoe het spel werkt. Je krijgt elke keer 1 euro nep geld, dat is 10 credits waard.Als je de gokkast een beetje kent, kun je dus voor geld spelen. Je hebt dan voor 0.10 eurocent 10 credits. Je kunt deze credits kopen via iDeal, telefonisch, met Pay&Play en met PaySafe Card.

Als je via iDeal wilt  betalen voor de credits, dan kun je 10, 25, 50 of 100 euro overboeken. Je hebt dus 100 credits als je 10 euro overmaakt, deze worden direct na betaling aan je speeltegoed toe gevoegd.

Met de telefoon overmaken kan op twee manieren. Let op dat je je nummer herkenning wel aan hebt staan. Want zonder nummer herkenning zijn als er fouten zijn gemaakt de goede opwaarderingen niet na te halen.Je kan kiezen uit het betalen per minuut of per gesprek. Naast het betalen via telefoon en iDeal zijn er nog meer opties waaronder PaySafeCard en Pay&Play.

Het uitbetalen van je gewonnen geld kan vanaf een bedrag van 10.00 euro ( dus 100 credits). Je kan je gewonnen geld over laten maken naar je eigen bank rekening het wordt dan de volgende werkdag voor 12 uur ‘smiddags gestort.