Jolly Joker Gokkast

De Jolly Joker is een gokkast die direct ziet door de grote Joker. Hiermee behoort de gokkast natuurlijk helemaal op Jokert. Je kunt gratis de Jolly Joker gokkast proberen spelen, maar ook echt voor geld. Betalen gaat veilig en zeer eenvoudig gewoon via de telefoon of met iDeal. Binnen 1 werkdag wordt je gewonnen geld gestort op je bankrekening.

De Jolly Joker gokkast is een veel gespeeld en graag geziene kast in de casino’s en gokhallen, maar zeker ook online. De online spelers van de gokkast kunnen de Good Old winbank erg waarderen van de Jolly Joker automaat.

Op deze gokkast kun je natuurlijk gratis en onbeperkt oefenen om te kijken en leren hoe het spel werkt. Je krijgt elke keer 1 euro nep geld, dat is 10 credits waard.Als je de gokkast een beetje kent, kun je de voor geld spelen. Je hebt dan voor 0.10 eurocent 10 credits. Je kunt deze credits kopen via iDeal, telefonisch, met Pay&Play en met PaySafe Card.

Als je via iDeal wilt  betalen voor de credits, dan kun je 10, 25, 50 of 100 euro overboeken. Je hebt dus 100 credits als je 10 euro overmaakt, deze worden direct na betaling aan je speeltegoed toe gevoegd.

Met de telefoon overmaken kan op twee manieren. Let op dat je je nummer herkenning wel aan hebt staan. Want zonder nummer herkenning zijn als er fouten zijn gemaakt de goede opwaarderingen niet na te halen.Je kan kiezen uit het betalen per minuut of per gesprek. Naast het betalen via telefoon en iDeal zijn er nog meer opties waaronder PaySafeCard en Pay&Play.

Het uitbetalen van je gewonnen geld kan vanaf een bedrag van 10.00 euro( dus 100 credits). Je kan je gewonnen geld over laten maken naar je eigen bank rekening het wordt dan de volgende werkdag voor 12 uur ‘s middags gestort.