Betaalmogelijkheden gokkasten

Hier staat alles uitgelegd over hoe je credits kan toevoegen op de online gokkasten op onze site. Wel is het zo dat je niet perse verplicht bent om te betalen op onze gokkasten en kan je ook altijd gratis spelen. Bij gratis spelen op de gokkasten en videoslots op onze site kan je geen geld uitbetaald krijgen maar wel veel plezier maken.

Wanneer je voor echt geld wilt gaan spelen dan kan je even op één van onze gokkasten klikken naar keus en dan zal je rechts onder bij menu uit verschillende opties kiezen zoals “voor fun ” spelen of “voor echt geld” spelen. Als je nu voor echt geld wilt beginnen dan zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar.

Via bancontact, mistercash of iDeal

De gokkasten kunnen allemaal bespeeld worden met Bancontact Mistercash of iDeal.  Voor België is Mistercash de meest bekende betaalmethode. Voor Nederlanders is dat iDeal.. Op de gokkasten kan je hetzelfde als op een casino dat gebruik maakt van Bancontact betalen. Ook veel online winkels maken gebruik van deze manier om te betalen en ze zijn veilig en snel. Door deze mogelijkheid aan te bieden stralen de gokkasten nu meer veiligheid uit. En worden ze als een betrouwbare gokkast gezien.

Doordat je gebruik maakt van Bancontact is het niet zo dat je betaald met een methode dat de gokkast aanbied. Maar eigenlijk een methode dat door Belgische banken is opgezet en daar kan je dan mee betalen op de gokkasten. Ze maken gebruik van een zeer veilig systeem en word door een grote groep Belgische spelers gebruikt. Wanneer je een internet bankrekening hebt kan je hier al gebruik van maken. Wat voor de Belgische banken betekent geldt ook voor alle Nederlandse banken, die hebben een eigen online betaalmethode gecreëerd, iDeal.

Het grote voordeel van Bancontact en iDeal is dat de stortingen allemaal zee simpel en eenvoudig zijn. Ze gaan altijd via dezelfde procedure dat bekend staat onder de Belgische en Nederlandse spelers. Spelers zullen al weleens eerder gebruik hebben gemaakt van deze methode maar dan in een web shop of andere online winkel en zijn hierdoor er al bekend mee en vertrouwen het meer om hiermee te storten.

Op de gokkasten dat gebruik maken van Bancontact en iDeal kunnen bedragen ook snel uitbetaald worden via je bankrekening. Al vanaf €10 gewonnen bedrag kan je het laten uitbetalen. Of je kiest ervoor om verder te spelen en kans te maken op nog meer winst. De betaling zal binnen enkele dagen op je bankrekening staan en daardoor kan je in korte termijn over het geld beschikken. Wanneer je betaald op een gokkast met Bancontact of iDeal heb je het ook al binnen enkele minuten erop staan. Nu kan je dus snel en veilig storten en uitbetalen op de gokkasten.